We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
6 komentarzy
Nevermore
Świetny i bardzo porzywny szejk 🙂 Coś o tym wiem, bo na działce rośnie mi kilka krzewów i zawsze dobrze się je wykorzystuje. Jest trzy kolory i lecą nie tylko na szejki, soki, ale też na coś mocniejszego 😉
Tak jeszcze przy okazji. Takie zeszyciki po babciach i po mnie też mam i często z nich się korzysta 🙂
Ale chyba już, o tym pisałem na portalu na S 😉
Karolina
🙂 Dzięki wielkie. Ja jestem na etapie nauki picia szejków, ale zaczyna mi się to podobać 🙂 I zgadzam się całkowicie , że porzeczka jest genialna 🙂 🙂 Uwielbiam też ciasta z porzeczką.
O tak, zeszyty babcine, mamine, ciocine, to wielki skarb, trzeba o nie dbać 🙂 🙂 Pozdrawiam 🙂
Nevermore
Coby tu jeszcze dodać, by nie przesłodzić 😉 Szejki też odkryłem parę lat temu i to się sprawdza. Jakiś mikser, czy blender i jest pycha, a można testować wszystkie warzywa i owoce 🙂
Z porzeczek to dobre winko wychodzi, ale co kto lubi 😉
pozdrówki ze słonecznego Podarpacia 🙂
Karolina
🙂 To prawda, można zmielić tyle dobroci, taką bombę witaminową 🙂 I ta różnorodność… 🙂 Też uważam, że super. A winko już po tych witaminkach, żeby dobrze się przyjęły 🙂 Dzięki i pozdrawiam z płaskiego Poznania 😉
Nevermore
Winko jest dobre, zwłaszcze teraz 😉 Dziś nas tu zasypało śniegem, takie klimaty około bieszczdzkie 😀
Karolina
O tak, teraz idealne 🙂 Ciepły kocyk, winko, a za oknem sobie pada, sielanka 😉